LIS Nieuw Wonen in Losser

Losser - Losser
Actueel aanbod

€ 292.500,- tot € 385.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
145 - 153m2
Kaveloppervlak
230 - 360m2
Inhoud
533 - 551m3

Over dit project

START BOUW OKTOBER 2019, VOORJAAR 2020 WONEN!

Goed nieuws! De bouw is gestart voor de bouwnummer 5 t/m 14!

Nu instappen betekent dat in het voorjaar 2020 je woning wordt opgeleverd.

Wil jij modern, stijlvol en energiezuinig wonen? Maar ben je ook op zoek naar gezelligheid en een dorpse sfeer waar kinderen samen heerlijk buiten spelen en mensen elkaar nog groeten op straat? De woningen worden volledig gasloos en energiezuinig (EPC 0,00) opgeleverd en voorzien van een lucht-waterwarmtepomp en zonnepanelen. Hier combineer je het comfort van splinternieuw en duurzaam wonen met de gemoedelijke sfeer van een echt Twents dorp.

Alle woningen hebben daarnaast die kenmerkende stoere architectuur. Bovendien worden alle woningen compleet opgeleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk en vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.

Wil je nog meer ruimte of luxe, dan zijn er volop opties en uitbreidingsmogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter, carport, dakramen of een inloopkast? Daarnaast kun kiezen voor de optie met of zonder garage.

De eerste enthousiaste geïnteresseerden hebben een optie, maar er zijn nog mogelijkheden, laat je informeren en verrassen.
Verkoopdocumentatie is te vinden op onze website nieuwwonenlis.nl

Welke is jouw favoriet?

Gele Lis vanaf € 277.450,- v.o.n.
Blauwe Lis vanaf € 292.100,- v.o.n.
Paarse Lis vanaf € 367.100,- v.o.n.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
LIS Nieuw Wonen in Losser
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21
Prijs
€ 292.500,- tot € 385.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Losser.

Aanmelden